Четвер, 25.04.2024, 22:50
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Серпень » 23 » За незалежність України ще поборемося браття.
19:45
За незалежність України ще поборемося браття.

24 серпня 1991 р. Верховна Рада України прийняла іс­торичний документ виняткового значення для долі укра­їнського народу — Акт проголошення незалежності України.

Незалежність України – Київської  Руси, має багатовікову історію.

Як не прикро це звучатиме, але на долю України випало безліч випробувань,  одне з яких постійна боротьба за свою незалежність. Земля та надра нашого краю, постійно були ласим шматком для навколишніх ворогів. Навали, грабунки, полони  - все перемішалося в житті України та українців.

Ввесь час народ змушений був боротися, працювати, ростити дітей. А все заради щасливого майбутнього своєї землі та держави, заради перемоги над ворогами, заради незалежності. Незалежності нашої та нашої рідної України.

Багато що, в перемозі над ворогом, залежить від керівництва державою. Керівництва, якому народ довірив представництво держави в світі, вирішення усіх важливих для життя питань.

Але, чомусь, влада не вчиться на помилках своїх попередників та продовжує зневажати свій народ та його думку. Що породжує чергову хвилю ненависті та народного гніву.

Клан бандита Януковича народ скинув,  але за пів року, після закінчення революції  Гідності. ніхто не був притягнутий до відповідальності, не заарештований, не засуджений.

В′язням режиму, попереднього не народного президента,  хто зможе пояснити : «Чому та за що вони були заарештовані та піддані тортурам, а також хто компенсує втрату здоров′я та час проведений в буцегарні?»

Чому на майдані люди вмирали, а винні в їх смертях не відповідають за законом? Де українофоб Азаров, Табачник та інші? Чому Єфремов, Царьов не сидять за ґратами?

Агов. Невже відкупилися у теперішньої влади.

А теперішня ситуація на сході України взагалі не піддається здоровому глузду. Чому прос…вши Крим, влада допустила події на Донбасі? Невже ніхто не знав про те що готується переворот? Та ж, так звані, регіонали їздили, як по свячену воду до Москви, а також виступали на російському телебаченні і в парламенті України з не завуальованими заявами про те, що на сході України щось та й відбудеться, ще задовго до подій на Майдані.

Чому 100км. україно-російського кордону не закриті на надійний замок?

Кому це вигідно?

Влада каже, що ресурсів немає та можливостей. Брехня несусвітня. Оскільки людськими та технічними ресурсами Україна багата. Стосовно технічного забезпечення – для початку просто треба з законсервованих баз випустити необхідну кількість військової техніки на кордон і ні одна миша не зможе його перейти.

Добровольці, мобілізовані, волонтери. Усі кажуть про серйозні промахи влади та так званого командування АТО. А можновладці з Києва у відповідь звинувачують у боягузтві та інших гріхах…

Складається враження, що влада, дорвавшись до влади, продає Україну на поталу ворогу.

Не вистачає слів для того щоб описати все те, що відбувається в Україні зараз.

На майдані, під час революції  Гідності, люди вмирали за світле майбутнє своє, своїх дітей та України. Майбутнє  яке буде без насильства, корупції та інших негативних чинників, що так роз′їдали наше житт.

Сьогодні, в черговий раз за останні місяці, отримав повідомлення про те, що нічого не змінилося в нашому житті. Корупція, хабарництво продовжує існувати та процвітати, на митниці не контрольоване та безпідставне знущання над людьми…

Що ж далі?

Хочеться сподіватися, що люстрація у владі відбудеться не на словах, а на ділі. Винні понесуть заслужену кару, влада почне думати про народ.

Україна нарешті дійсно відчує себе незалежною та вільною від зовнішніх та внутрішніх ворогів.

Зі святом всіх!

Слава Україні! Героям слава!

P.S. Для загальної інформації хочеться навести історичні прецеденти пов′язані з прагненням України до незалежності.

           1649 — Заснування Гетьманщини. Ліквідована Російською імперією.

13 грудня 1917 — Проголошення незалежності Кримської Народної Республіки. Ліквідована більшовицькою Росією.

22 січня 1918 — Проголошення незалежності Української Народної Республіки. Ліквідована більшовицькою Росією.

16 лютого 1918 — Проголошення незалежності Кубанської Народної Республіки. Ліквідована більшовицькою Росією.

19 жовтня 1918 — Проголошення незалежності Західно-Української Народної Республіки. Ліквідована Польською республікою.

15 березня 1939 — Проголошення незалежності Карпатської України. Ліквідована королівством Угорщина.

30 червня 1941 — Проголошення відновлення незалежності Української держави. Ліквідована німецьким Третім Рейхом.

16 липня 1990 року Верховною Радою Української PCP була прийнята Декларація про державний суверенітет України. Це була не перша декларація такого типу у СРСР

24 серпня 1991 р. Верховна Рада України прийняла Іс­торичний документ виняткового значення для долі укра­їнського народу — Акт проголошення незалежності України.

(інформацію взято з вікіпедії)

Категорія: Пам'ятні дати | Переглядів: 531 | Додав: admin | Теги: вороги, Янукович, свято, боротьба, незалежність, банда, українофоб, суверинітет, перемога
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016