Середа, 22.05.2024, 00:14
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Cуспільство [15]
Політика [4]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
Головна » 2014 » Грудень » 5 » Ложка дьогтю в бочці меду. Океан Ельзи в Римі. Післямова.
00:01
Ложка дьогтю в бочці меду. Океан Ельзи в Римі. Післямова.

Як мовиться : «Після дощу, може виглянути сонечко», «Після ночі наступає день» та багато подібного в тому ж дусі.

Так само можна сказати про подію, яка мала місце в нашому буденному житті, а саме чудовий концерт відомого українського гурту Океан Ельзи, що відбувся 30 листопада поточного року, в столиці Італії місті Рим.

Після втихомирення вражень та емоцій, варто провести аналіз того, що відбувалося навколо такого великого феєричного дійства.

Оскільки побачене та почуте на концерті наштовхнуло на сумні думки, роздуми.

  1. Перш за все, і це саме головне – достатньо велика кількість нетверезих молодих людей, які гордо величають себе українцями. Молодь, яка прийшла на концерт українського гурту, вже до початку концерту розігрівала себе спиртним. Яке потім, так само вправно, розбавляла пивом, або підсилювала черговою порцією алкоголю. Спостерігаючи це, складалося враження, що ми знаходимося не в Європі, а опинилися в глибинці Росії, де вживання алкоголю – це, як «Отче наш» для християнина.
  2. Відповідно де алкоголь там без бійки не обійдеться. Так сталося і під час концерту. Одразу на згадку приходить «культура» українців в Україні, яка однозначно була нам нав'язана з боку сусіда – московії. Адже там, як відомо весілля без бійки – не повноцінне весілля. Так само і в Україні, це вже стало сумною «традицією» напитися горілки до поросячого крику, а потім за допомогою кулаків доводити «Хто був перший. Курка чи яйце?».
    Якщо ми прагнемо в Європу, то повинні себе поводити як люди, а не уподібнюватися свиням і не показувати в такому світлі себе нікому. Оскільки через таких п'яних «героїв» у світі можуть судити і всю українську націю.
  3. Стосовно хамства, підігрітого і алкоголем – також не піддається розумінню.

Звідки у молодих людей, а зокрема дівчат стільки невихованості, нестриманості по відношенню до інших, чи то б пак старших за віком людей.

Агов, люди. Ми, що? Живемо в первіснообщинному ладі, коли голими з кам'яними сокирами бігали за мамонтами?

Багато прикладів такого відношення, автором було прочитано в мережі інтернет, а один приклад опісля концерту почув на власні вуха. Виявляється для тендітних молодих панянок «під градусом», на концерті було замало місця і коли їх випадково зачепила жінка (яка годиться їм в матері) то так звані панянки поперли матом та погрозами фізичного впливу…

Схаменімося, поки не пізно.

  1. Стосовно виконання національного гімну, який вимагали від Святослава Вакарчука та його гурту, після завершення концерту.

Так. Більшість глядачів була тверезою, але та меншість «накачана» алкоголем псувала все.

Як мовиться: «Ложка дьогтю в бочці меду».

Тому не дарма, Святослав перед виконанням національного гімну сказав приблизно такі слова : «Таке враження, що ви прийшли не на концерт, а на футбол. І національний гімн – це не кричалка».

Невже патріотизм не може бути без алкоголю?

  1. Що за мода кричати: «Путін Ху…ло»? Що цим хочуть підкреслити?

Про те, хто такий Путін ми всі знаємо. Але чи не уподібнюються так звані щирі патріоти на самого Путіна, викрикуючи лайливі слова?

Якщо так вже хочеться покричати в такому руслі це гасло – пряма дорога під самий Кремль, де під вікнами Кремля можна кричати скільки душі буде завгодно.

Майдан минув, розпочато московією війну на сході України, яка продовжується на сьогоднішній день. Як на Майдані, так і на фронті нашу землю боронять російськомовні громадяни. Не потрібно це забувати, вигукуючи «Хто не скаче, той москаль». Адже цим наноситься образа всім тим, хто допомагає нам в тяжку хвилину.
Чи молодь рахує патріотизмом такі вигуки образливі та матюкливі? Чи це її цінності?

  1. Читаючи коментарі на захист п'яної та хамовитої молоді, на кшталт : «То пострадянський синдром відбивається на них», хочеться «достукатися до небес». Який пострадянський синдром. Ви що? Ще скажіть постімперський чи інший. А в росіян тоді який? Постмонголо-татарський?

Де та п'яна молодь жила в СРСР? Який пострадянський синдром?

Якщо батьки не навчили своїх дітей вихованості – то гріш ціна таким батькам і радянський союз тут не винен.

І не хочеться вірити і думати, що це втрачене покоління. Але вчинки, їхні, говорять самі за себе.

Увесь цей негатив частково затьмарює розмаїття українських кольорів, що переплелися в національних сорочках, вінках із різнокольоровими стрічками та національних прапорах.

Чому частково? Та тому, що є надія – це все минеться та виправиться.

А на майбутнє, для подальших організацій таких заходів, потрібно продумати більш чітку систему безпеки. Навіть із місцевих патріотів-активістів які, від імені організаторів та за сприяння служби безпеки закладу, будуть вживати превентивних заходів по недопущенню в майбутньому подібних інцидентів, що мали місце під час та після концерту любимого всіма гурту «Океан Ельзи». А саме, не допущення вживання алкоголю, а також заборону входу на концерт нетверезих громадян.І тоді усім буде добре, а свято не буде зіпсоване.

В тексти пісень гурту треба вдумуватися, а не пропускати повз вуха в п'яному екстазі. Оскільки в них закладено дуже багатий філософський зміст. І тоді не буде виникати думка, що ОЕ розкидує перла...

P.S. А для молоді, основними гаслами повинні стати не «Путін Х….ло»,

А «Слава Україні» та «Героям Слава» і їм подібні патріотичні гасла.

Шануймося, бо ми того варті!!!

Слава Україні!

Героям Слава!

Слава нації!

Смерть ворогам!

Додається фото одного з "героїв", який вирішив піти в туалет за машину швидкої допомоги. Співробітники швидкої допомоги недооцінили такого вчинку і покликали охорону закладу.

Фото взято із інформаційно-правового порталу для українських громадян в Італії.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Cуспільство | Переглядів: 573 | Додав: Мольфар | Теги: патріотизм, московія, матюки, Ложка дьогтю в бочці меду, вакарчук святослав, Москаль, гасло, культура | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
avatar
-1
1 innac • 05:10, 06.12.2014
Напрасно вы так украинскую молодёжь критикуете.  Я была на концертах американских групп и там тоже напивались и тоже драки были.  Вообще виноваты в этом сами клубы.  Они хотят побольше продать алкоголя и создают для этого все условия.  Например перед концертом ОЕ в Нью Йорке нас направили ждать в баре и провели мы там полтора часа.  Ну и естественно многие выпили.  Кстати пьяный парень рядом со мной тоже орал про Путина, но он был азербайджанец smile   А вообще концерт был классный, хоть и пьяные были и толкались и ругались из-за этого.  Но всё это было до начала концерта, а как только ОЕ вышли на сцену, был только позитив.  Надеюсь что и у вас в Италии так было.
avatar
0
2 admin • 09:35, 06.12.2014
Шановна Інно. Концерти Океану Ельзи, як похід в театр чи на концерт класичної музики.
Я мало впевнений, що хтось собі дозволив би прийти на ці заходи п"яним чи обкуреним.
Якщо не критикувати, не виривати пухлину - ця пухлина може розростися. І ми почнемо оправдовувати насильства, згвалтування та вбивства. А особливо в стані алкогольного сп"яніння.
В Римі під час концерту охорона виводила із залу особливо буйних, а на дворі біля залу п"яна молодь билася, скакала в п"яному екстазі, а український прапор мало не був тряпкою в їхніх руках.
І Святослав тому був розчарований, знаючи і бачачи це.
І нам було прикро, так само, бачити це все.
Люди повинні приходити на концерт відпочивати , а не напрягатися, тим паче заплативши  за відпочинок гроші.
І як потім я чув від інших, то були побиті машини, викрадені особисті речі. На додаток чого виникла необхідність викликати два патрулі карабінерів.
Стоїть питання. Така повинна бути молодь. Якщо така, то що вони закладуть в свої діти, як їх виховають?
Тому треба відсівати зерна від лушпиння.
І робити правильний аналіз.

Слава Україні!
avatar
0
3 innac • 01:45, 07.12.2014
О, я вижу у вас было хуже чем в Нью Йорке.  Тут хоть многие и напились, но вели себя в общем прилично.   Но, как я уже сказала, я видела что происходит на концертах американских рок групп и это ещё похуже чем то что было у вас в Риме.  Места где проводятся эти концерты должны прекратить навязывать людям алкоголь, но поскольку они зарабатывают на этом большие деньги, они будут продолжать это делать.  Увы.
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016