Вівторок, 21.05.2024, 12:41
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Cуспільство [15]
Політика [4]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
Головна » 2013 » Червень » 17 » В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля. (Т.Г.Шевченко)
22:25
В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля. (Т.Г.Шевченко)


З усією повагою до єврейської національності, не можу залишитися осторонь висловлювань такого собі президента Українського єврейського комітету ще й по сумісництву народного депутата Олександра Фельдмана , який  вбачає новий етап розвитку антисемітизму в Україні з проходженням в парламент та активізацією діяльності ВО «Свобода».

З полум´яним закликом до більш активної боротьби з пропагандою антисемітизму в громадській сфері, а також створити атмосферу ізоляції  для праворадикальних партій Фельдман виступив на «Глобальному форумі з боротьби з антисемітизмом», який пройшов в Ієрусалимі.

Лишень такий собі пан Фельдман забуває, що він є поки що громадянином України (можливо і Ізраїлю), а ВО «Свобода» об´єднанням українців не тільки за національністю, а й за духом. І «Свобода» в Верховній Раді представляє та відстоює інтереси своїх виборців та хоче навести лад у себе вдома. Вони ж не лізуть у внутрішні справи інших держав. І до чого тут антисемітизм?

А якщо в Україні свою ж націю принижують – то це як називати?

Для євреїв було створено окрему державу під назвою Ізраїль. Яка ревно захищає свої інтереси та інтереси свого народу. Створила йому всі умови для нормального розвитку та життя. То чому громадяни України згуртувавшись, не мають права на самозахист, для створення умов нормального та достойного життя в своїй країні та на своїй Богом даній землі? І врешті-решт мати ПРАВО жити та виховувати своїх дітей в дусі патріотизму та любові до рідної мови, землі. В той час, як влада в Україні антиукраїнська.

Антисемітизм, голокост. Це трагедія. Але чи цікавився пан Фельдман скільки українців було винищено за всі століття  окупацій  різними режимами. Та в багато разів більше. І що?Та нічого.

А ні Німеччина, а ні Російська Федерація правонаступниця СРСР (з останніх окупантів) про це не заїкаються. Оскільки знають, що якщо це питання буде порушено, то компенсацію за понесені втрати не буде можливо виплатити.
Тому не потрібно нагнітати ситуацію та створювати проблему на рівному місці.

Нам українцям з євреями немає, що ділити.

І ще одне. Якщо українці мовчать та терплять (до пори та часу) – то це не означає, що їх все влаштовує.

І оживе добра слава,
Слава України,
І світ ясний, невечерній
Тихо засіяє...

(Т.Г.Шевченко)


Зображення взято з : http://vgolos.com.ua/politic/6403
Джерело  http://lb.ua/news/2013/05/29/202357_feldman_svyazal_noviy_etap.html  

Категорія: Політика | Переглядів: 716 | Додав: Мольфар | Теги: ВО Свобода, антиукраїнська влада, Українці, окупація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016