Вівторок, 21.05.2024, 16:34
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Грудень » 1 » «Б´є значить любить???»
13:32
«Б´є значить любить???»

Перефразовуючи відому фразу:  «Б´є значить любить» на «Міліція б´є, значить любить свій народ», зобов´язані повідомити що в ніч з п´ятниці 29.11. на суботу 30.11.2013 було вчинено жорстокий  злочин по відношенню до свого народу, а зокрема дітей та студентів які проводили мирний протест в Києві на майдані Незалежності.

Студенти та громадяни України продовжували мирну протестну акцію проти відмови уряду України від підписання асоціації з ЄС.

Злочин, вчинений органами правопорядку, полягав в жорстокому побитті та каліченні протестуючих. Велика кількість поранених звернулася по допомогу до лікарів, ще більша кількість не зверталася через страх переслідування.

P.S. Принагідно хочеться нагадати, що спецпідрозділ міліції «Беркут», який отримує зарплату та обмундирування за рахунок платників податків та був заснований з метою боротьби з організованою злочинністю та захисту простих громадян від злочинних елементів на даний час існує поза межами правового поля.

Оскільки наказ МВС, згідно якого було створено даний спецпідрозділ, не був зареєстрований в Міністерстві юстиції України. Як того вимагає чинне українське та міжнародне законодавство.

Більш детальну інформацію про нелегітимність ЗМСП "Беркут" можна отримати

завітавши за посиланням : http://www.socportal.info/analiz/berkut-davno-vne-zakona-advokat

Категорія: Суспільство | Переглядів: 316 | Додав: admin | Теги: БЕРКУТ, мирний протест, громадяни, злочин, акція, студенти
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016