Середа, 01.05.2024, 11:00
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2016 » Червень » 4 » Боже слово для заробітчан в Італії
07:36
Боже слово для заробітчан в Італії

Всі ми знаємо, як скороплинне наше земне життя. Як кожний день проходить, а здається ніби пролетів рік. Особливо для людей, які проживають далеко від рідного дому.

Потреба в душевному спокої для заробітчан досить велика.

Оскільки не маючи душевного спокою, перебуваючи постійно в стресовій ситуації заробітчани, і не тільки, знаходяться в групі ризику.

А тому з Божого благословіння та після довготривалих перемовин між ієрархами італійської та української церков - до Ламеції Терме (і не тільки), що на півдні Італії, було призначено для служіння вірним української церкви о.Тараса зі Львівщини.

Священнослужитель, який починав своє служіння Богу дяком (отримавши відповідну освіту) та перебуває на службі більше п’ятнадцяти років, заслуговує довіри.

о.Тарас в Україні, паралельно із священничими обов’язками опікувався душевним спокоєм наших поранених воїнів, що в шпиталях - оскільки є ще капеланом, а також займався волонтерською діяльністю, збираючи гуманітарну допомогу та супроводжуючи її в зону бойових дій – на фронт, де продовжується війна з північним сусідом.

Відразу через пару днів по приїзду, 15 травня, о.Тарас мав честь прийняти участь у святковій Службі Божій присвяченій першому причастю італійських діток. Також був запрошений до участі в євхаристійному конґресі, який проходив в Ламеція Терме.

Служби Божі проводяться в місцевій церкві SS.Maria delle Grazie (Lamezia Terme Sambiase, prov.Catanzaro, Calabria), кожної суботи та неділі о 09.00 год., а також по потребі вірних.

В соціальних мережах «Фейсбук» та «Однокласники»  було створено групи «Українська церква Калабрії»,  де учасники групи зможуть отримувати відповіді на наболілі питання, а також підтримувати постійних зв'язок з о.Тарасом,  який ласкаво запрошує усіх вірних на богослужіння та приєднуватися до участі в спільній молитві.

Слава Україні!

Категорія: Суспільство | Переглядів: 539 | Додав: admin | Теги: українська церква, калабрія, богослужіння, заробітчани, Італія, Боже слово
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016