Вівторок, 21.05.2024, 19:38
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Липень » 7 » Держдума, як і Рада Федерацій РФ – манія величі чи клінічний діагноз?
00:16
Держдума, як і Рада Федерацій РФ – манія величі чи клінічний діагноз?

Держдума РФ не відстає від Ради Федерацій в штампуванні законів, на догоду своєму царю-батюшці .

1 березня Рада Федерації дозволила президенту Росії Володимиру Путіну використати війська на території України для захисту російських громадян.

У своєму зверненні до сенаторів Путін попросив надати йому право використовувати збройні сили на території України «до нормалізації суспільно-політичної обстановки в цій країні».

З горем на половину своє рішення Рада Федерації відмінила (до кращих часів).

Тепер Держдума, вирішивши не відставати від Ради Федерації, хоче називати Україну Малоросією.

З такою пропозицією, надати офіційний статус терміну «Малоросія», як ще одного визначення України, такий собі Михайло Дегтярьов (заступник голови комітету Держдуми з науки і наукомістких технологій, депутат від фракції ЛДПР) звернувся в інститут російської мови ім.В.В.Виноградова.

Малоросією пропонується називати  поряд з міжнародною загальноприйнятою назвою країни – Україна.

Не хочеться московитам Україну називати Україною, чи ба Руссю. Все краще для них натягувати на себе лаври «старшого» брата, забуваючи при цьому, що назва Україна зустрічається в документах датованих 12 століттям.

Висловлювання, зазначеного персонажа Дегтярьова, на зразок : «Україною називати російську землю Малоросії несправедливо, але якщо вже дуже комусь хочеться, то потрібно хоча б відродити старовинну назву – Малоросія. Поняття “Малоросія” має активно використовуватися нарівні з терміном “Україна”. Почати потрібно політикам і журналістам, а потім і суспільство підхопить» - наводить на сімнів в адекватності усього політичного бомонду Москвитів (Росії).

Вони підкреслюють, що в російській мові термін «Україна» почав використовуватися порівняно недавно. За  словами  Марини Бобкової (керівника центру історичного знання Інституту загальної історії РАН), до 1917 року в Росії єдиним офіційним визначенням для України послуговувало слово "Малоросія".

При такій відкрито цинічній підміні фактів - забувають сказати, що такої назви, як Росія не існувало до  1721 року.

В противагу до такого одіозного бажання московитів - народу України потрібно звернутися до влади з проханням про прийняття рішення перейменування Росії в її історичну назву Московія (Моксель), а Україні повернення історичної назви Русь.

Це буде справедливо.

Для інформації та загального розвитку необхідно навести декілька цікавих історичних фактів про Московію.

1. Державу з назвою - Московія цар Петро І перейменував в Росію, аж в 18 столітті, в 1721 році.

2. Плем'я Мокші назвало свою річку Москва, а переклад цієї назви, з мови Мокші, звучить як "брудна вода". Будь-які інші мови Світу не можуть перекласти слово Москва. Слово "кремль" - татарське і означає укріплення на височині.

З. У середині ХVI століття всі картографи Європи писали і проводили кордон Європи уздовж кордонів Русі (Русь - це територія нинішньої України!) Московія - улус, зі своїми фінськими народами, завжди була складовою Орди і її Європа справедливо відносила до Азії.

4. Московія (Росія) платила данину Кримському Хану (!!!), своєму суверену і господарю, який був правонаступником Золотої Орди, аж до 1700 року. Цар Московії зустрічав кримського посла на Поклонній горі, садив його на свого коня, сам пішим, під узду, вів коня з кримським послом в Кремль, садив його на свій трон і вставав перед ним на коліна!?

5. У 1610 році, в Московії на Борисі Годунові (мурза Гудун) закінчилася династія Ченгіз Ідов (родич Чингісхана) і на трон звели Олексія Кішку з фінського роду Кобили, а при вінчанні його на Царство церква дала йому прізвище Романов, нібито прибув з Риму правити Московією!

6. Катерина ІІ, після окупації останньої вільної Руської держави - Великого Князівства Литовського (тер. Білорусі) в 1795 р., своїм наказом веліла назвати угро-фінські племена Московії якимись великоросами, а українців - справжніх русичів - малоросами!

7. Ніхто і ніколи не бачив в оригіналі договір про возз'єднання між Московією та Україною нібито підписаний Б.Хмельницьким і Царем О.Романовим!

8. Вже кілька століть археологи Московії шукають артефакти які б підтверджували  достовірність Куликовської битви, але поки безуспішно, от тільки байку про перемогу Д.Донского над Мамаєм виспівують досі, на всі голоси!?

9. Псковська, Новгородська, Смоленська області Росії, - це колишні слов'яно-руські Князівства і до угро-фінської Московії не мали ніякого відношення, поки Московія - Орда не окупувала їх у 1462, в 1478, і в 1654 роках. А в інших областях РФ (Московії) ніколи не мешкали слов'янські племена і народи.

10. Золота Орда і її дочка - Московія, - це єдині країни світу, які тримали в рабів власний народ. Це і пояснює вічну відсталість багатою на природні копалини Московію від порівняно обділених на природні ресурси європейських країн. Адже ефективність роботи вільних людей набагато вище, ніж рабів ...

 

Категорія: Політика | Переглядів: 318 | Додав: admin | Теги: україна, малоросія, московія, підміна фактів, Київська Русь, держдума
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016