Середа, 22.05.2024, 02:36
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Травень » 9 » Єднаймося для збереження України!
17:21
Єднаймося для збереження України!

Найкращим прикладом військового героїзму, самопожертви,  патріотизму були українці, які через забаганки двох тиранів двадцятого століття, були втягнуті в жорна другої світової війни. Безліч понівечених  доль, розбитих родин, закатованих патріотів - результат "дружби" Сталіна та Гітлера.

По сьогоднішній день проводяться розшуки та перепоховання загиблих в тій страшній війні. Не можна забути і невинно замордованих в радянських концтаборах, могили  яких навряд чи вже будуть віднайдені.

Сучасникам потрібно з обережністю відноситися до різного роду відродження імперій. Ми не маємо права допустити панування однієї нації над іншою, загарбання земель. 

Сучасна українська армія, не зважаючи на її штучне розвалювання з боку п"ятої колони - багата патріотами та відданими присязі воїнами.

Яскравим прикладом слугує полковник Юлій Мамчур, під командуванням якого військові авіаційного полку в Криму, мужньо витримали натиск окупантів, під кулями йшли беззбройні на ворога, виконуючи національний гімн. Не зрадивши присязі, Юлій Мамчур та його підлеглі залишилися героями.

Центр медіакомунікацій Інституту стратегічних досліджень "Нова Україна" створив проект соціальних відеороликів в серію яких под назвою "МИР" увійшло звернення полковника ПС ЗСУ Юлия Мамчура, який привітав усіх ветеранів зі святом перемоги над фашистською Німеччиною та закликав націю до єднання.

"Об"єднуймось і Україна буде належати нам та тільки нам. Зі святом великої Перемоги!"

Категорія: Пам'ятні дати | Переглядів: 390 | Додав: admin | Теги: окупанти, Українці, війна, герої, патріоти, тирани, перемога
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016