Середа, 01.05.2024, 06:14
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2016 » Листопад » 26 » Геноцид українського народу
09:41
Геноцид українського народу

У ці дні, цілий світ вшановує пам"ять жертв великої трагедії двадцятого століття - штучного голодомору українського народу впродовж 1921-1923, 1932-1933, 1946-1947 років.

Голодомо́р що відбувався в ці роки — масовий, навмисно організований радянською владою голод, що призвів до багатомільйонних людських втрат у сільській місцевості на території Української РСР (землі сучасної України) за винятком семи західних областей,Криму і Південної Бесарабії, які тоді не входили до УРСР) та Кубані , переважну більшість населення якої становили українці. Викликаний свідомими і цілеспрямованими заходами вищого керівництва Радянського Союзу і Української РСР на чолі зі Сталіним, розрахованими на придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини українських селян.

А на землі та в оселі винищених українців - масове переселення росіян.
Таким чином, комуністична влада також планомірно проводила знищення української мови, культури, автентичності. Загалом - це була планомірна акція на винищення українців, як нації.

Ми, нащадки - повинні пам"ятати невинно убієнних жертв комуністичного режиму, та робити все щоб в майбутньому такі трагедії не повторювалися.

P.S.Після розсекречення архівів КДБ колишньої совітської імперії та доступу даних матеріалів до широкого загалу, нарешті правда розставить все на свої місця. Шану мертвим, невинно убієнним та осуд їхніх вбивць.

Категорія: Пам'ятні дати | Переглядів: 398 | Додав: admin | Теги: Геноцид, жертви, совітська імперія, Голодомор
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016