Вівторок, 21.05.2024, 09:37
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Гімн України на території Росії, як заклик до пробудження та боротьби
18:20
Гімн України на території Росії, як заклик до пробудження та боротьби

"Нашого цвіту по всьому світу". Доля розкидала українців по всій земній кулі, де вони подалися в пошуках кращої долі.

Але не дивлячись на це - українці не за паспортом, а за духом, завжди пам′ятають хто вони та якого роду.

В світлі подій останніх десяти місяців протистояння на майдані Незалежності українських громадян проти ненависного бандитського режиму Януковича та війни розв’язаної на сході Україні російською владою руками доморощених сепаратистів-терористів - українці, як ніколи об′єдналися показуючи міць духу та приклади патріотизму. Не дивлячись ні на вік, ні на стать українські громадяни докладають максимум зусиль для спільної перемоги над ворогом, який колись рахувався сусідом. А також перемоги над внутрішнім ворогом в лиці так званих сепаратистів та «п′ятої» колони.

Московитська пропаганда постійно звинувачує Західну Україну в націоналізмі, закриваючи очі на свій російський націоналізм з проявами фашизму та підтримуючи його фінансово.  Але закриваються очі на той факт, що українські націоналісти  віки назад боролися, проти різних поневолювачів, за Єдину Україну. Так і в минулому столітті послідовники українського націоналізму відстоювали Україну, як єдину неділиму державу.

В противагу до сепаратистів-терористів, які за підтримки кремля розпочали війну з усією нашою державою, з метою розділення на частини та в її подальшому загарбанні.

Тому, як кажуть в Одесі : «Це дві великі різниці» - боротися за єдину неділиму державу та боротися за її роздроблення та загарбання.

За останні 10 місяців нація зміцнилася та подорослішала. Більше стало прихильників державної мови, неділимості території України, любові до народної музики, культури, ремесел.

Ще один прояв патріотизму та любові до України показали українці в Росії.

Які на свій страх та ризик заспівали гімн України в московському аеропорту «Шереметьево». Відео, про це дійство, було викладено у всесвітню мережу.

Кремлівська влада тепер буде прокидатися в холодному поті, через прояви українського патріотизму по всій території Росії.

Слава Україні! Героям слава!

Слава Нації! Україна понад усе!

Категорія: Суспільство | Переглядів: 426 | Додав: admin | Теги: Янукович, московити, сепаратизм, патріотизм, Українці, російський націоналізм, терористи, любов, гімн України
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016