Вівторок, 21.05.2024, 13:06
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Червень » 2 » «Крим ніколи не стане Рашею» (студія 95 квартал)
20:16
«Крим ніколи не стане Рашею» (студія 95 квартал)

Ситуація,що виникла в Україні – надзвичайно трагічна.

Людські жертви, під час протистояння, на сході України – непоправима втрата для родичів загиблих і в цілому для держави.

Але...А ні місцеві сепаратисти - терористи, ні «добровольці», які вирішили приїхати  з «допомогою» та з метою заробити грошей – не хочуть розуміти, що Українська земля та народ, доброзичливі тільки для друзів.

Крим для окупантів видався, легкою перемогою, що спонукало так званих «українців» зі сходу виступити з заявами та діями на відокремлення частини української землі. Заяви на камери російських тележурналістів, що вони бідні та хочуть жити в своїх державах-республіках, навіює сумнів в їхній адекватності. Як і сумнів в адекватності лідера сусідньої «братньої» держави, на якого вони рівняються.

Складається враження, що російська влада загубилася чи зупинилася в часі, постійно вишукуючи зовнішніх ворогів. Як і за часів спочившого в Бозі радянського союзу, звинувачуючи  США, Західну Європу в усіх бідах.

Росія на сьогоднішній день «натягує» лаври переможця в Другій світовій війні (яка була розвязана між Сталіним та Гітлером), забуваючи про відкриття другого фронту, коли Америка та інші західні країни приєдналися до боротьби проти фашистів. Зрозуміло,  що їхня допомога була вчасною для остаточної перемоги.

Російська влада звинувачує Західну Європу в усіх бідах та гріхах, одночасно користуючись всіма сучасними американськими та європейськими благами, технологіями. Їздять на «ненависних» німецьких, французьких та інших машинах представницького класу, вбираються в європейські вбрання, зберігають свій бізнес та гроші  в Європі...

А чи це не підміна понять?...

Спотворюючи історію на свій лад, що Крим завжди був російський, прагнуть окупації всієї України. Але нехай не надіються...

І їм, все ж таки, треба памʼятати прислівʼя, яке так люблять згадувати росіяни: «Кто к нам с мечем придет – тот от меча и погибнет».

В перемогу над ворогом, кожен вносить внесок в міру своїх можливостей. Хтось зі зброєю в руках, а хтось і своїм талантом, мистецтвом.
Студія «95 квартал» - цьому підтвердження. Своєю творчістю вони вносили посильний вклад в перемогу над режимом клану Януковичів та його партії. Під час протистояння Майдану були з народом України. І на сьогоднішній день, після окупації нашого Криму та війни на сході України, вони  працюють на нашу спільну перемогу.

Як приклад цього, розміщуємо відео фінальної частини їх концерту в Греції. "Квартал 95" виконує пісню "Набери "Україна" в Гуглі" і тут чітко можна побачити їх відношення та емоційні переживання до подій в Україні.   

   

Категорія: Суспільство | Переглядів: 376 | Додав: admin | Теги: сепаратисти, окупація, україна, терористи, російський, крим, януковичі
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016