Вівторок, 21.05.2024, 17:35
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Грудень » 11 » «Кривавий» передноворічний танець Януковича
05:12
«Кривавий» передноворічний танець Януковича

Сьогодні вночі на 11 грудня 2013 року, "народний" президент України Янукович  віддав злочинний наказ про «зачистку» мирного майдану.

Як звірі чи роботи, бійці спецпідрозділу МВС «Беркут» за спинами молодих бійців ВВ пішли в наступ приблизно о 01 год.,ночі за київським часом.

Найжорстокіше протистояння відбулося на барикадах по вулиці Інститутській, що являє собою останній кордон до майдану Незалежності.

«Беркут», як можна було бачити з прямих трансляцій, застосовував сльозогінний газ.

Протистояння триває, станом на 05.30 ранку, більше 5-ти год. Віддтіснивши мирних захисників барикад, спецпризначенці дали змогу комунальникам-«тітушкам» по-секційно  та з допомогою інструментів, розібрати загородження.

Тепер протистояння відбувається «стінка на стінку».

Навпроти КМДА вишикувані бійці спецпідрозділу дали можливість комунальникам-«тітушкам» розібрати намети протестувальників. На штурм КМДА, як було передбачено, на даний час не пішли.

Європа,США та ввесь прогресивний світ глибоко обурені діями Януковича.

На різних підступах до майдану, серед захисників є травмовані, а також є заарештовані. Заарештованих кидають до автозаків та б´ють.

Дивлячись пряму трансляцію, з різних куточків навколо майдану Незалежності,та бачачи обличчя бійців підрозділів спецпризначення серед яких можна помітити осіб не слов´янської зовнішності (зокрема якути чи калмики)  та аналізуючи їхні короткі розмови – напрошується думка, що спецпризначенці все ж таки прийшли на допомогу Януковичу з «дружньої » нам Росії. 

І якщо це припущення правильне (а така версія вже озвучується в ЗМІ на протязі останнього тижня)- то є робота для СБУ. Розслідувати справу про перебування чужинського війська на території суверенної держави та проти Януковича за державну зраду.

Слідкуємо за подіями далі.

Слава Україні! Героям Слава!





Скрін-шот  навпроти КМДА

Категорія: Суспільство | Переглядів: 330 | Додав: admin | Теги: барикади, злочинний наказ, мирний майдан, спецпідрозділ, штурм
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016