Вівторок, 21.05.2024, 15:26
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Майбутнє України в ЄС чи в МС?
13:07
Майбутнє України в ЄС чи в МС?

Попри заборону Київського окружного адміністративного суду, про збір підписів за проведення референдуму про вступ до Митного Союзу, комуністична партія України на чолі з своїм ідеологом та вождем П.Симоненком, організувала та провела 08 вересня цього року в м. Києві на стадіоні «Спартак» зібрання з метою створення ініціативної групи.

Завдання якої буде полягати в проведенні роз´яснювальної роботи серед населення та збір підписів за проведення «всенародного» референдуму на нове старе об´єднання з Росією, Білоруссю, Казахстаном. Позиціонуючи цей заборонений захід, як всенародний – туди були допущені тільки обрані та вибрані. «Не своїх» не пускали.

Об´єднуючи свої зусилля, з так званим «Українським вибором» В.Медведчука (кума президента Росії В.Путіна), комуністи планують докласти максимум зусиль на оспівування «райського» життя після вступу до МС та максимуму для дискредитації асоціації з Європейською спільнотою.

Так званою «просвітницькою» діяльністю дані дві організації видають бажане за дійсне. Забуваючи нагадувати населенню про страхіття спочившого в Бозі СРСР, про жахіття братовбивчої війни започаткованої комуністами в Росії, а потім перенесеної і до України та інших народів, про кількість невинних жертв під червоним стягом та про ненаситний апетит «дружнього» сусіда і багато іншого.

Одночасно забуваючи  розповідати  про зміни на краще в економіці та житті Європи за останні 60 років. Про низький рівень злочинності, смертності, алкоголізму серед населення. Високий рівень його добробуту. Про стерту межу між європейським селом та містом, про якість товарів...

Українському народові та владі повинно вистачити глузду, зробити правильний вибір куди рухатися та з ким об´єднуватися. Заради майбутнього держави та майбутніх поколінь. Не повторюючи помилок своїх попередників.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 344 | Додав: admin | Теги: червоний стяг, МС, ЄС, обєднання, компартія України
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016