Вівторок, 21.05.2024, 10:21
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Червень » 19 » «Нам не страшний червоний гніт І дикі орди cходу».
22:49
«Нам не страшний червоний гніт І дикі орди cходу».

В кінці червня спливає два місяці з початку створення, в областях та регіонах України,  батальйонів територіальної оборони. Створення даних підрозділів здійснюється міністерством оборони України на підставі указу президента України «Про затвердження положення про територіальну оборону України» та згідно закону «Про затвердження указу президента України «Про часткову мобілізацію».

Нові підрозділи територіальної оборони головними завданнями мають охорону державного кордону, стратегічно-важливих об’єктів, а також забезпечення діяльності органів державного управління.

На даний момент вже створено тридцять таких бойових підрозділів, частина з яких успішно приймає участь в антитерористичній операції на сході нашої держави.

Безліч яскравих прикладів самовідданості та самопожертви наших патріотів, які в скрутний час, полишивши свої родини та домівки, віддано захищають територіальну цілісність нашої держави.

Оскільки без оголошення війни, наш північний сусід веде проти нас гібридну війну. Прикриваючись мирним населенням, як живим щитом. З метою заволодіння нашими землями  - для початку на сході, а потім і по всій Україні.

В цей складний для нашої держави час, коли збройні сили були цинічно знищені попередньою владою, підрозділи територіальної допомоги – велика допомога та реальна сила в захисті майбутнього України.

Українські митці, творчі колективи усіма можливими способами допомагають нашим воїнам підтримувати бойовий дух. Зокрема створюючи фільми.

В мережі викладено відеоролик, де батальйон ТО «Донбас» проводить тренування перед відправкою в зону бойових дій – на схід України. Супроводжує демонстрацію відео, патріотична пісня «Нам не страшний червоний гніт». Переглядаючи фільм, не полишає почуття  гордісті за свою націю, свою державу, свою мову. І лишній раз переконуєшся – українська нація непереможна та незламна.

Слава Україні!

Героям слава!

Боже Україну збережи,

Господи,помилуй нас!

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 454 | Додав: admin | Теги: держава, нація, патріот, бойовий дух, мова, батальйон територіальної оборони
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016