Вівторок, 21.05.2024, 10:29
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Липень » 22 » Нещасний випадок забрав життя ще одного заробітчанина
12:52
Нещасний випадок забрав життя ще одного заробітчанина



В неділю 21 липня 2
013 року приблизно біля 13.30, пожежна команда м.Ламеція Терме (провінція Катанзаро) була викликана для гасіння великої пожежі. Після приборкання якої, було виявлено обгоріле тіло особи чоловічої статі.

Відразу після цього було викликано бригаду швидкої допомоги та наряд поліції.
Після прибуття на місце трагедії , поліцейськими було знайдено ранець  з документами жертви. Згідно цих документів було встановлено, що нещасний випадок стався з жителем Чернівецької області Новоселицького району Ковалем Петром, 1964 року народження, який тривалий час жив та працював в м.Ламеція Терме.

Шляхом вивчення місця трагедії та опитування ймовірних свідків було встановлено, що заробітчанин виконував роботу по очищенню саду та території навколо нього, але знайшов смерть. Як було вказано в місцевих газетах: «Спалювання сухих гілок, чагарників та сухої трави стало причиною звірячої смерті п´ятидесятирічного українця.» та «Ймовірно цей чоловік  шукав тут в Італії місце для заробітку щоб жити, але в результаті знайшов трагічну смерть».


Хочеться додати, що Коваль Петро був спокійною, врівноваженою людиною. Завжди старався допомогти ближньому. Тяжко зароблену копійку складав та пересилав в Україну, де в нього залишилася дружина та дві прекрасних донечки. І в перших числах серпня він запланував повернутися в Україну до сім´ї. Де його з нетерпінням чекали.

Вічна пам´ять Петру Ковалю та земля пухом.

Земляки. Пам´ятайте, що вас вдома чекають рідні. Бережіть себе.

P.S. Хочеться звернутися до всіх небайдужих.
Хто виявить бажання допомогти матеріально родині загиблого просимо звертатися на сайт організації. Листа можна направити на office.outdu@gmail.com,
дзвонити тел.3801735012 та 3801734995


Категорія: Кримінал | Переглядів: 408 | Додав: admin | Теги: трагічна смерть, Земляки, нещасний випадок, заробітчани, пожежа
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016