Вівторок, 21.05.2024, 10:43
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Підтримка резолюції круглого столу "Забезпечення виборчих прав громадян України за кордоном: необхідність законодавчих змін"
15:59
Підтримка резолюції круглого столу "Забезпечення виборчих прав громадян України за кордоном: необхідність законодавчих змін"

Розпочато підготовку до позачергових виборів народних депутатів Верховної Ради України, які мають відбутися 26 жовтня 2014 року.

В світлі підготувань до виборів, політичні партії різних поглядів розпочали свої агітаційно-рекламні маніпуляції, одночасно викреслюючи-дописуючи у виборчий партійний список потрібних та не дуже людей.

Вершити долю, українського народу та України в цілому, знову рвуться партії проросійського спрямування - ПР та КП.

Ми, українці, патріоти своєї Батьківщини, повинні об′єднати свої зусилля та зробити все можливе для того, щоб до парламенту пройшли партії національного та патріотичного спрямування.

Які, засукавши рукави, будуть працювати на благо України та її розбудови, на благо українського народу.
Ми не повинні допустити в ВР України випадкових людей, ми не повинні допустити людей, які заплямували себе і які працювали чи працюють на знищення України.
Досить терпіти п′яту колону.

Повинні об′єднати зусилля та можливості для цього, а також не продавати свій виборчий голос  за гроші чи за продуктовий пайок.

Оскільки, продавши свій голос на користь ворогів (вовків в овечих шкурах), ми прирікаємо Україну на винищення, що можна порівняти зі зрадою…

На електронну адресу організації, надійшов лист від народного депутата Верховної Ради  від ВО «Свобода» Олега Панькевича такого змісту:

«Шановні колеги!

3 вересня 2014 року у стінах Верховної Ради відбувся круглий стіл "Забезпечення виборчих прав громадян України за кордоном: необхідність законодавчих змін". Захід проведено за ініціятиви народного депутата України від ВО "Свобода" Олега Панькевича та у співпраці із Міграційною службою Міжнародного благодійного фонду "Карітас Україна".

Більш детально з перебігом круглого столу Ви можете ознайомитися за цими посиланнями:

http://rada.gov.ua/news/Novyny/Povidomlennya/97530.html

http://pankevych.info/news/events/00011476/

Учасники "круглого столу" ухвалили резолюцію зі зверненням до народних депутатів підтримати законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення голосування за кордоном" (реєстр.№4595). Окрім того, учасники звернулися до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України з проханням продовжити роботу з усунення перепон у голосуванні громадян України за кордоном.

Пропонуємо Вам ознайомитися із  текстом цієї резолюції та підтримати/не підтримати її, заповнивши он-лайн анкету за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1SfnCFOSM0B3vxFulXxYTnZnDbufDWOJKmO09o3Ni2YM/viewform

Резолюція буде надіслана Голові Верховної Ради України, народним депутатам України та Прем’єр-міністрові України із зазначенням тих організацій, які підтримали цю резолюцію.

З повагою
Олег Панькевич»

Українська правозахисна організація в Італії «Свобода та Справедливість» просить усіх патріотів-громадян України за кордоном, незалежно від національності та мови проявити свідомість та докласти усіх зусиль, щоб Верховна Рада нової каденції працювала на славу Нації, на славу України!

Просимо, усіх небайдужих, підтримати резолюцію учасників «круглого столу» та проголосувати, перейшовши за посиланням і таким чином проявити свою громадянську позицію.

Слава Україні!Героям Слава!

Слава Нації!

 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 392 | Додав: admin | Теги: партії, батьківщина, вибори 2014, український народ, Верховна Рада України, Зрада
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016