Середа, 22.05.2024, 02:29
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2015 » Лютий » 28 » Правду не вбити, вісників правди не залякати
20:17
Правду не вбити, вісників правди не залякати

Учора ввечері, 27 лютого 2015, в Москві підступно було вбито Бориса Нємцова – відомого російського політика та одного з лідерів російської опозиції.

Підступно, як і все що робилося та робиться співробітниками спецслужб колишнього срср та сучасної Росії. Не в чесному поєдинку, а в спину.

Треба бути досить сильним політиком по духу, щоб мати сміливість кинути виклик державній машині, владі. Піти до влади в опозицію та докладати зусиль, щоб відкрити очі народові на несправедливість, на стан справ в державі.
Борис Нємцов, якраз був одним з таких політиків. Маючи силу волі, не боячись погроз – ішов вперед та вів за собою команду однодумців з якими працював на благо російського народу.

Одночасно не забував підтримувати і наш народ, в часи протистоянь проти кримінального режиму Януковича та після. Коли Росія, спочатку руками своїх маріонеток, а потім і руками своїх солдат – розпочала неоголошену війну на сході нашої України.
Борис вимагав у Путіна зупинити війну, виступав з гнівним осудом дій Путіна та Ко та готувався до оприлюднення фактів та документів про участь армії Росії в війні.

Лістьєв, Старовойтова, генерал Рохлін та декілька інших генералів, Боровик, Політковська, Новодворська. Перераховані прізвища вбитих діячів, які своїми викриттями злочинів можновладців, не давали спокійно їм спати. Як не сумно, але даний список доповнив Нємцов – справжній друг України. А скільки ще може бути, якщо не зупинити маховик безкарних вбивств?
Вічна пам'ять патріоту Росії та великому другу України!

P.S. Відразу після вбивства, активізувалися прокремлівські тролі, які мають на меті дескридетацію репутації Бориса Нємцова та звинувачення України у його вбивстві. Напевне скоро і візитку Правого Сектора, яку ніби то знайшли на місці вбивства, покажуть як доказ…

Кремлівські боти вже активно включились у свою роботу:

 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 367 | Додав: admin | Теги: політики, Янукович, тролі, боти, влада, патріот, неоголошена війна, Борис Нємцов, спецслужби, погрози
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016