Вівторок, 21.05.2024, 09:54
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Травень » 9 » Презентація сайту
00:43
Презентація сайту

OUTDU "Liberta e Giustizia" logoВітаємо всіх на сайті  Української правозахисної організації в Італії "Свобода та Справедливість"

Наша правозахисна організація заснована та зареєстрована в Італії з метою забезпечення та дотримання прав громадян України та країн колишнього Радянського Союзу.

З власного досвіду багаторічного перебування за межами рідної країни, засновники організації не змогли залишатися осторонь проблем, що виникають кожного дня в житті заробітчан, які як правило залишені на самоті зі своїми проблемами. На власному досвіді довелося відчути смак байдужості до чужого горя та проблем з боку різних інституцій, як в Україні так і тут за кордоном.

Різні питання, які виникають у наших співвітчизників, часто-густо потребують негайного втручання. Але не менш важливим аспектом організації залишається культурно-просвітницька діяльність. Залучення всіх необхідних ресурсів для покращення духовного стану наших земляків. Не залишиться осторонь і питання ознайомлення громадян Італії із культурою та побутом українців. Наше кредо "Все для людей, та з турботою про людей".

Ми покладаємо надії на взаємовигідну співпрацю з адміністративними та іншими органами з метою полегшення життя наших співвітчизників як в Україні так і тут - за кордоном.

З повагою,

Президент української правозахисної громадської

організації в Італії "Свобода та Справедливість"

Анатолій Остащук
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини сайту | Переглядів: 373 | Додав: admin | Теги: співвітчизники, Свобода та Справедливість, українська, заробітчани, правозахисна організація, Італія
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016