Вівторок, 21.05.2024, 21:23
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Січень » 11 » Святкуємо Різдво Христове єдиною родиною
08:09
Святкуємо Різдво Христове єдиною родиною

Христос народився! Славімо Його!

 

Звістка про народження  Спасителя людства ось вже більше двох тисячоліть облітає ввесь світ, несучи радість та надію на краще майбутнє.

 

 

Надія на краще майбутнє дуже необхідна нам усім, а особливо тим хто далеко від рідного дому та своїх родин, тим хто тяжкою працею заробляє на життя.

 

Цього року на свят вечір 06 січня 2014 року, спільними зусиллями, було організовано святкування Різдва Христового для  українських заробітчан м. Ламеція Терме (провінція Катандзаро, Італія). На святкування були запрошені гості, також наші земляки з м. Джоя Тауро та Вібо Валенсія, і небайдужі до наших традицій італійці.

 

Вечір пройшов в  теплій та дружній атмосфері. Колядки, щедрівки, сценки, гуморески – все це було підготовлено та представлено гостям  на високому рівні.

 

Найвищою оцінкою для організаторів та безпосередніх учасників вечора були усмішки на обличчях наших земляків, їхня безпосередня участь в коляді та їх слова вдячності за чудово проведений вечір.

 

По закінченні вечора гостей очікувала гостинна «свята» вечеря, яку приготували жінки-заробітчанки.
Хочемо висловити слова щирої подяки  усім учасникам та гостям святкового вечора. Слова окремої подяки пані Ользі Балицькій за активну участь в підготовці та проведенні свята.

Через пару днів, а саме 10 січня, учасники вокального ансамблю нашої громади мали змогу прийняти участь в різдвяному концерті, що проходив в катедральному соборі святих Петра і Павла. Концерт пройшов за участі колективі з Румунії, Польші, Єгипту та академічного хору м.Ламеція Терме.

На концерті був присутній єпископ монсеньйор Луїджі Кантафора. По закінченні виступу українського колективу його Високопреосвященство висловив подяку за гарний виступ та благословив.

Окремо хочеться підкреслити, що український колектив був єдиним в національному одязі. Глядачі та присутні були приємно вражені нашими національними костюмами, про що свідчили їхні захоплені погляди, а також активне бажання зробити фотографії на пам"ять з учасниками колективу.

Щастя, здоров"я та многая многая літа.

 

Веселих всім свят.
Відео із святкування Різдва
Христового


 

Фото зі свята можна переглянути в фотоальбомі сайту

Категорія: Суспільство | Переглядів: 423 | Додав: admin | Теги: українські заробітчани, єдина родина, Італія, жінки, Ламеція Терме, Різдво Христове
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016