Вівторок, 21.05.2024, 22:11
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Червень » 27 » Україна – це Европа! Ласкаво просимо додому.
16:43
Україна – це Европа! Ласкаво просимо додому.

Сьогоднішній день, 27 червня 2014 року, увійде  історію України, як день вирішення вікового питання: «Україна – це Європа чи частина московщини, Євразія».

Однозначно Україна – це Європа! І це підтверджує  підписання, президентом України П.Порошенко, економічної частини договору про асоціацію з Європейським Союзом (політична частина була підписана 21 березня поточного року А.Яценюком, прем’єр-міністром України).

Суто географічно, Україна, поза всяким сумнівом, є навіть не Східною, а Центральною Європою. Вся її територія належить географічній Європі. На Закарпатті, на Рахівщині ще за часів Австро-Угорщини було визначено географічний центр Європи. І цей факт ніким не піддається сумніву.

Тому, не дивлячись ні на кого та не слухаючи істеричні оцінки російських ЗМІ та так званих експертів-політологів, український народ повинен докласти ще багато зусиль щоб відчувати себе європейцем, сповідуючи європейські цінності.

Однозначно постане необхідність в перегляді підходу до виробництва, як товарів народного вжитку так і загалом. Підняти рівень якості продукції до європейського рівня.

Звичайно уся катавасія з захопленням Криму та ведення бойових дій на сході України – це не бажання режиму московитів на чолі з Путіним, відпустити Україну із своїх «палких» обіймів.

Але український народ вартий кращого майбутнього, за яке не одне століття проливали кров наші предки.

Не дивлячись на тяжкий час для України яка, не оговтавшись після революції достоїнства на Майдані змушена була перейти до оборони своєї територіальної цілісності, хочеться привітати з перемогою усіх українців не тільки за паспортом, але і за духом.
І нагадати, що попереду ще багато роботи для того щоб скинути з себе ментальність «совка» і з гордістю називатися українцями.

Слава Україні!

Героям Слава!

Україна понад усе!

Категорія: Пам'ятні дати | Переглядів: 337 | Додав: admin | Теги: цінності, україна, Євразія, договір про асоціацію, європа
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016