Вівторок, 21.05.2024, 18:00
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Червень » 17 » Українські «амазонки» на захисті миру в державі
05:43
Українські «амазонки» на захисті миру в державі

Споконвіку «слабша» частина людства була берегинею домашнього вогнища та затишку. Коли під час ворожої навали, господар брав в руки зброю, сідав на коня та йшов в похід для боротьби з ворогом – жінка доглядала дітей, господарство та чекала чоловіка. А в разі потреби, ставала на захист дітей та родини.

Роки та століття пройшли, але дух берегині не полишив наших жінок. Не полишив тих жінок, що поїхали в світи  тяжкою працею заробляти на хліб насущний. Роками не будучи в рідному домі – не бачать своїх родин. Але вони знають, що цією жертовністю забезпечують майбутнє своїх сімей.

Так і не полишив дух берегині жінок, які під дощем, снігом стояли на Майдані в Києві відстоюючи разом з чоловіками своє майбутнє, майбутнє нашої  України та боролися проти кримінального режиму Януковича.

Але в світлі подій, що відбуваються на сході України, коли фактично іде неоголошена війна проти нашої держави - відбувається феноменальне явище.

Наші дівчата, жінки з берегинь перетворюються в захисниць, воїнів, амазонок. Представниці «слабкої» частини людства в один момент перетворюються на сильних, витривалих воїнів. Як ось стається з дівчатами та жінками, які пройшли випробування Майданом та зорганізувалися в жіночий підрозділ батальйону «Донбас».

Даний підрозділ успішно проходить підготовку. Та в старанні і стремлінні перевершує чоловіків. Про що відверто зізнаються інструктори з бойової підготовки. Після завершення підготовки, жіночий підрозділ в складі батальйону «Донбас», буде відправлено в зону бойових дій.

Як чоловікам, що воюють за Україну та її цілісність так і нашим амазонкам бажаємо повернутися живими та здоровими до своїх родин.

Наводимо відео про підготовку жіночого підрозділу, яке було викладено в мережі.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 364 | Додав: admin | Теги: домашнє вогнище, затишок, амазонки, україна, майдан, захист, берегині
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016