Вівторок, 21.05.2024, 16:38
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Верховенство права в Україні – реальність чи ілюзія?
14:33
Верховенство права в Україні – реальність чи ілюзія?

Цими днями, попри мирну революцію, в Україні проходить засідання ОБСЄ, на якому присутні високопосадовці багатьох держав Європи.

Зокрема, на цьому засіданні обговорювалося і питання ситуації, що склалася в  Україні.

У своєму виступі президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Ранко Кривокапич зазначив, що  українські влада та опозиція зобов´язані розпочати перемовини, з метою спільними зусиллями та мирним шляхом вирішити питання політичної кризи, яка склалася в державі.
Кривокапич  відзначає, що: «Мирні протести є важливим виявом громадської думки, вони допомагають закладати основи демократії в Україні. Розбудова демократії – складний процес, але немає іншої альтернативи, окрім початку діалогу між урядом, опозицією, демократичними інституціями. Треба вводити верховенство права».

Також міністр у справах Європи МЗС Великобританії Девід Лідінгтон у своїй промові закликав українську владу й опозицію уникати дій, які можуть призвести до ескалації насильства і обмеження прав і свобод українців.

Лідінгтон наголосив: «У ці дні, коли ми тут, у Києві, зустрічаємось, народ України має справу зі своїми власними викликами і демонструє важливість цього людського виміру... Мене дуже стурбували звіти про насильство, яке було застосоване до мирних демонстрантів».

 

Джерело: http://www.radiosvoboda.org/content/article/25190961.html

Категорія: Політика | Переглядів: 359 | Додав: admin | Теги: право, верховенство, демократія, засіданні ОБСЄ, влада, опозиція, свобода
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016