Вівторок, 21.05.2024, 10:11
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Червень » 7 » Віват король, віват...
17:33
Віват король, віват...

Від сьогоднішнього дня, 07.06.2014 року, Україна офіційно має нового керманича - нового президента.

Петро Порошенко, якого до недавнього часу ще між собою називали «шоколадний король» у Верховній Раді склав присягу на вірність народу України на посаді президента України.

Створення інституту президентства принято рахувати, з часу отримання Україною незалежності, після розпаду совітської імперії. І тому, Порошенко - пʼятий президент незалежної України.

На думку автора, як і багатьох інших, новообраний президент – достойна кандидатура, для представлення України та українського народу в світі, для відстоювання їх інтересів.

Високоосвічена людина, із досконалим знанням та володінням іноземної мови. Хороший менеджер та аналітик. По крайній мірі - не «проффесор» і не колишній кримінальник. А також і не соромно з таким керівником працювати в одній команді на благо держави.

На відміну від попереднього горе-президента, який за рахунок держави та її ресурсів створював свою імперію, збагачував статки своєї сімʼї та родини - Петро Порошенко свою «шоколадну» (і не тільки) імперію створив, не будучи президентом країни. Є надія, що на займаній посаді він не повторить помилок «папєрєдніка».

Стосовно «папєрєдніка» та його оточення, ще необхідно провести клопітку працю по розслідуванню їх злочинної діяльності, по поверненню награбованих грошей народу.

Переглядаючи відеорепортаж з інавгурації Президента, і зокрема, коли під час виконання Державного Гімну новий керманич не може стримати емоцій, які його переповнюють -  схиляєшся до думки що народ зробив правильний вибір.

І ми повинні, новому Президентові, побажати вірності присязі та успіхів в звершеннях на благо нашої держави.

А також памʼятати, що за ним слідкують мільйони українців, за ним слідкує Майдан!

Віват король,віват!!!!

 

Категорія: Політика | Переглядів: 328 | Додав: admin | Теги: інавгурація, папєрєднікі, україна, присяга, народ, Порошенко
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016