Середа, 22.05.2024, 02:18
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2013 » Травень » 10 » З Великоднем!
14:23
З Великоднем!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Звичне для нас українців вітання чути в ці дні. Це вітання звучить, як на нашій рідній Україні так і за її межами. Зокрема в Італії.
Дорогі земляки. Українська правозахисна громадська організація в Італії "Свобода та Справедливість" щиро вітає усіх вас з цим дійсно величним святом. Святом Воскресіння, перемоги життя над смертю, перемоги добра над злом, перемоги Любові над ненавистю. Як Ісус витримав усі випробування, які послав Йому Бог - так само ми витримаємо випробування, які послала всім нам доля. Не дивлячись на всі життєві негаразди, ми повинні пам"ятати - нас чекають на рідній землі, нас люблять.Тримаймося, будьмо міцні духом. Бажаємо вам усім міцного здоров´я, сонячних та щасливих днів, та многая літа.

Багато років наші земляки відірвані від рідної землі та від родин. Багато років зустрічають Великдень та інші свята на чужині. Відчуття покинутості постійно нас переслідує. Щоб це відчуття хоч трошки притупити, нам необхідно бути об"єднаними. І не тільки на свята.

Правозахисна організація "Свобода та Справедливість" доклала максимум зусиль для цього. Зокрема для належного святкування Воскресіння Христового було організовано святкову Божественну літургію в м. Ламеція Терме (провінція Катанзаро). Місяць підготовки до свята не пройшов даром. Слова вдячності від земляків на адресу організації, сльози на очах від радості та духовного спокою - це найвища оцінка для нас. Віряни були безмежно вражені відчуттям присутності України в кожному серці (що відбулося вперше за період з 2000 року). Під час проведення літургії наші земляки мали змогу прийняти участь у святих таїнствах, прикластися до Св. Плащаниці та освятити Великодні кошики, що ще більше запало в душу.

Хочеться висловити вдячність о.Василю Рошку та піддиякону Олегу Цимбалюку за бездоганно проведену Великодню службу Божу. Окремі слова подяки о.Марку Ярославу Семегену, монсеньойору Луїджі Кантафора та настоятелю храму Св.Розп"яття дону Антоніо Брандо. А також нашому другу, фотографу Еніо Странієрі за проведену роботу та люб´язно надані фотографії для організації.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 
 
 
P.S. Бажаючим переглянути всі фотографії з Великодньої Служби Божої, пропонуємо перейти за даним посиланням.
Категорія: Пам'ятні дати | Переглядів: 418 | Додав: admin | Теги: Вітання, Ламеція Терме, свято, Великдень
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016