Вівторок, 21.05.2024, 19:14
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Листопад » 19 » Заробітчанські будні не проходять без наслідків
13:25
Заробітчанські будні не проходять без наслідків

Життя людське швидкоплинне та згорає немов свіча.

В світлі останніх подій в Україні, коли гинуть від куль ворога, захищаючи рідну землю наші земляки, треба пам'ятати і про українців за кордоном. Людей, які через обставини опинилися на чужині, які нелегкою працею заробляють гроші на хліб насущний для своїх родин.

Не всім щастить в усьому. А тому, заробітки на чужині, не проходять без наслідків.

15 листопада поточного року, відійшов на вічний спочинок наш земляк Алукі Василь 29 грудня 1960р.н., уродженець села Молніца, Герцаєвського району Чернівецької області,  який долею був закинутий в Італію на початку 2000 року, де проживав та працював. Разом з дружиною Наталією, тяжкою працею старалися допомогти своїм дітям, яких полишили в Україні.

Тяжка праця, нервові стреси, виснаження далися взнаки - не витримало серце. Відчувши себе погано, в минулу суботу, повернувся додому з роботи і помер в ліжку. Викликана бригада швидкої допомоги, лиш змогла засвідчити смерть від інфаркту міокарда.

Родина померлого висловлює щиру вдячність Pietro Rocca, керівникові "Rocca Servizii" з міста Ламеція Терме, УПГОІ "Свобода та Справедливість" в особі засновника та президента організації  Анатолія Остащука за активну допомогу в відправленні тіла в Україну.

Окрема щира подяка Генеральному консулу України в м. Неаполь, п. Леоніду Домарецькому, за розуміння та оперативне сприяння в оформленні всіх необхідних дозвільних документів на перевезення тіла новопредставленого Василя Алукі (20.11.2014),  для поховання на малій батьківщині, яке відбудеться в с. Молниця Герцаєвського району Чернівецької області, в неділю 23 листопада 2014 року

Вічна пам'ять та земля пухом!!!

Дружині покійного та родині, глибокі співчуття!!!

 

УПГОІ "Свобода та Справедливість"

Категорія: Суспільство | Переглядів: 441 | Додав: admin | Теги: Алукі Василь, УПГОІ Свобода та Справедливість, вічний спочинок, заробітки, покійний, інфаркт, хліб насущний
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016