Середа, 01.05.2024, 12:07
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Cуспільство [15]
Політика [4]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
Головна » 2016 » Березень » 7 » Борітеся — поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! (Т.Г. Шевченко)
09:30
Борітеся — поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! (Т.Г. Шевченко)

Ох, і тяжко Україні дається свобода. Великою ціною та жертвами ми платимо за те щоб бути вільними. Ціною, яка не має еквіваленту, яку не можна виміряти, оскільки людське життя безцінне.

Скільки існує Україна, як сформована держава – всім стоїть поперек горла, як та кістка. Всім до неї є діло.

А особливо північному сусідові, який міняв свою назву, як ту личину. Спочатку звався монгольським ханством - Золотою Ордою, потім Московією (московити), далі вже як 300 років Росією, радянським союзом та Російською федерацією.

А суть одна. Правонаступники Золотої Орди – московити, не вбачають в Україні державу, сусіда.

Що ж до сучасності, то після розпаду Радянського Союзу єдина Україна з п’ятнадцяти, насильно приєднаних, республік отримала, а правильніше буде сказати відновила незалежність безкровно. Єдина.

Але багато старожилів на це казали, що так не може бути і в Україні ще має пролитися кров за свободу та незалежність.

Так воно і сталося. Починаючи з 21 листопада 2013 року і по сьогоднішній день Україна не мала і не має спокою, як від внутрішнього так і зовнішнього ворога.

Проливається кров, втрачають життя найкращі сини та дочки України.

Хто не загинув, опинився в тюрмах Московії та, як не дивно, в тюрмах України.

За офіційними даними разом із відомою бранкою Надією Савченко, в мовковитських казематах перебуває 10 (десять) в’язнів. А за не офіційними даними понад 30 (тридцять).

Тільки вдуматись в цю цифру – понад 30 чоловік.

Тобто 20(двадцять) людських життів для української влади – ніщо.

Всім відома бранка Надія Савченко, перебуває в полоні скоро вже як два роки. Два роки відірваних від України, моральних знущань.

Два роки, бездіяльності української влади та світових лідерів.

Тільки порожні слова та обіцянки.

Складається враження, що звільнення Надії не вигідне політичній верхівці України.

Та й взагалі, якщо подивитися на хронологію захоплення в полон Надії Савченко, то можна зрозуміти що її та підрозділ в цілому просто «злили» ворогові. Що її арешт був не спонтанною дією, а запланованою.

Відповідно до таких дій української влади і діють московити.

Вони поводять себе, начебто господарі на нашій землі. Зайшов, взяв те що рахував за потрібне і повернувся додому.

А де наші так звані спецпідрозділи, які навчені для звільнення заручників? Де? Чому до цих пір перебувають в неволі у сепаратистів сотні наших громадян?

Чому відразу ж після того, як Надія опинилася в полоні, ще до перетину кордону не була звільнена. В час сучасних технологій, про її переміщення було відомо всім кому треба було.

Звичайно, що можна сказати : "Вона не важлива особа, щоб відправляти на її визволення спецназ".

Однозначно, для спецпідрозділів ліпше сидіти в тилу або на дальніх рубежах ведення бойових дій та вести контроль за добровольцями, а не вигнати одним махом погань з української землі.

Чи спецпідрозділи готові боротися тільки із власним народом?

На 09 березня цього року, символічно в день народження  Т.Г.Шевченка, в московщині має відбутися чергове і напевне останнє судове засідання, а точніше судовий фарс по справі Надії. Не треба бути далекоглядним, що фарс закінчиться трагічно, а саме за сфабрикованою справою Надії Савченко можуть винести вирок з позбавленням волі на довготривалий термін.

Питається за ЩО? Москалі можуть позбавити волі українку за те, що вона захищала свою землю від самих же москалів? Це може втриматися в голові при здоровому глузді? Ні.

Але московити діють в кращих традиціях НКВС.

А українська влада мовчить.

Їй головне підняти ціни на все, що необхідне для виживання – не для життя. Їй головне боротися за крісла, за владу, та набивати кишені позиками.

Замість того, щоб отримані позики вкладати в розвиток виробництв, створення робочих місць – всі гроші проїдаються, виплачуються зарплати бюджетникам. А от хто ці позики буде повертати? Це питання не для одного покоління українців.

Тому. Революція, яка почалася на Майдані 21 листопада 2013 року – не закінчена. Вона закінчиться тільки після повернення додому останнього політичного в’язня, очищення сходу України від московитських бліх-сепаратистів, та після того як буде найнято на роботу владу України, яка буде думати про Україну та народ.

І на сьогодні, як ніколи актуальні слова Т.Г.Шевченка

Борітеся — поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Категорія: Політика | Переглядів: 406 | Додав: Мольфар | Теги: НКВС, московити, Українці, влада, спецпідрозділи, погань, Надія Савченко, Шевченко, москалі, борітеся | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016