Середа, 01.05.2024, 05:39
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Cуспільство [15]
Політика [4]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Не стріляйте в «білих лебедів»
14:13
Не стріляйте в «білих лебедів»

Ось вже пару днів, як українське суспільство в інтернеті обговорює подію, яка сталася в столиці України, коли в Києві в ніч на 7 лютого, патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху були змушені стріляти з табельної зброї по автомобілю BMW, внаслідок чого загинув пасажир авто.

Багато засуджують дії поліцейських, звинувачують в перевищенні повноважень, проклинають. Бо хлопчики були слухняні, чемні. Не дивлячись, що ці хлопчики гасали на машині з недопустимо великою швидкістю.

Емоції людей можна зрозуміти, зважаючи на «палку любов» до органів правопорядку, які цю «любов» до себе заслужили…

Але відкинувши «любов», емоції потрібно тверезо поглянути на ситуацію.

А саме. Кого б мали проклинати ці люди, якби ці молоді люди «мажори», що перебували в злоклятій  машині розбилися на смерть чи просто серйозно покалічилися і на все життя позалишалися інвалідами? Кого? Та знову ж таки, напевне, поліцейських. Звинувачуючи їх в бездіяльності, що не прийняли ніяких мір для недопущення трагедії.

Може ці захисники «мажорів»  чекали  іншого закінчення переслідування? Чекали, коли п’яний за кермом мав на великій швидкості вбити когось? Як це є останніми роками.
Цікаво як би реагували так звані захисники «мажорів»  яким все дозволено,  коли хтось з їхніх близьких чи рідних опинився не в ту годину на шляху п’яного виродка за кермом? Знову ж таки, звинувачували в першу чергу поліцейських, а потім самих винуватців.

Чому ні один з молодих людей, які були в машині, не зупинив водія, чи потім в процесі переслідування поліцією не сказав зупинитися, щоб не наробити біди. Чому? Та швидше всього тому, що хотіли адреналіну, відчути себе ковбоями на диких конях. Якби один з тих хлопців сказав «СТОП» - біди б не сталося.

Дійсно. Як вже писали інші – хочеться адреналіну, гострих  відчуттів. «Welcome» на війну, яку так ніжно називають АТО.  Там все буде… І куля прилетіти може. Але не від поліцейських, а реальних вбивць. Але ці так звані «мажори» - герої де все складається тихо та спокійно.

Не приведи Господи, щоб узбіччя наших українських доріг були вщент всіяними пам’ятними хрестами за тими, хто загинув під колесами автівок, якими керували п’яні водії.
P.S. Що б могло бути в Києві, з вини цих хлопців з БМВ на прикладі відео з інтернету.

https://www.youtube.com/watch?v=Ho4yK7HVC-Q&feature=youtu.be&t=1m00s

 

Категорія: Cуспільство | Переглядів: 352 | Додав: Мольфар | Теги: війна, АТО, переслідування, мажор, адреналін, поліцейські, порушкик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016