Вівторок, 21.05.2024, 18:02
Вітаємо вас Гість | RSS |   
Головна | | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Меню
Пошук
Наші партнери
Категорії розділу
Суспільство [81]
Політика [23]
Здоров'я [0]
Пам'ятні дати [21]
Новини сайту [2]
Кримінал [3]
Архів матеріалів
Друзі сайту
СВОБОДА та СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Українська правозахисна громадська організація в Італії
Liberta e Giustizia
Organizzazione Pubblica Ucraina per la tutela dei diritti umani in Italia
 
Головна » 2014 » Грудень » 3 » VENI,VIDI,VICI. ОЕ в древньому сучасному Римі
20:56
VENI,VIDI,VICI. ОЕ в древньому сучасному Римі

Поступово вщухають емоції, настає душевне заспокоєння після дійства, якого чекали усі шанувальники української музики і не тільки.

30 листопада цього року, в місті Рим в концертному комплексі Atlantic Live тріумфально пройшов концерт відомого українського гурту «Океан Ельзи».

Ще одна європейська столиця підкорилася чарам українського ОЕ.

Щоб отримати позитив та насолодитися українською піснею та музикою, до Риму на концерт прибули українці з різних куточків Італії. В тому числі була присутня група українців, що проживають та працюють в Калабрії (як не прикро, але тільки 15 осіб). Загалом, кількість глядачів сягнула більше трьох тисяч, серед яких були і італійці.

Дві години Святослав Вакарчук (лідер гурту) та його команда наповнювали зал та в ньому присутніх позитивним зарядом, як кажуть сучасною мовою «драйвом». Як старі так і нові твори, у виконанні гурту, змушували битися серця сильніше та розкривали душі до злету. Щире сприйняття публікою кожного твору виливалося в палаючі погляди, захриплі голоси та приємну втому.

Філософський зміст пісень у виконанні гурту, змушував замислитися над життям, над  самим собою, залишаючи глибокий слід в душах та серцях глядачів.

Але чи до всіх дійшла ця музика та зміст пісень?..

В одному можна бути впевненим -  український гурт «Океан Ельзи» та його лідер Святослав Вакарчук, не змінюючи своїм ідеалам, своєму напрямку в творчості, зробили вагомий внесок в українську культуру, за що їм низький уклін…

P.S. Більш глибші роздуми про концерт, можна прочитати в розділі «блоги сайту» перейшовши за посиланням http://outdu.ucoz.org/blog/lozhka_dogtju_v_bochci_medu_okean_elzi_v_rimi_pisljamova/2014-12-05-17

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 458 | Додав: admin | Теги: пісні, Океан Ельзи, український гурт, заробітчани, музика, українська громада, Італія, текст, ОЕ
Всього коментарів: 0
avatar
УПГОІ "Свобода та Справедливість"
© 2015-2016